Scream Magazine #249 i salg nå!

September-utgaven av Scream Magazine (#249) er nå tilgjengelig. Her byr vi på lengre artikler med Ayreon og Pain of Salvation, samt artikler med DevilDriver, Finntroll, Incantation, Oceans of Slumber, Lik, Lonely Robot og Brotthogg, for å nevne noe. 141 nye plateomtaler, samt at vi kårer tidenes beste debutalbum.

Vi har kuttet løssalg hos Narvesen, så det er abonnement eller direkte bestilling gjennom oss som gjelder. Vi har også bladet tilgjengelig enkelte steder for løssalg: Apollon, Inside og Kråken i Bergen. Aftermath, Crispin Glover og All Good Clean Records i Trondheim. Franks Platesjappe i Gjøvik. Katakomben i Oslo.

For å slippe stress for å skaffe bladet så anbefaler vi årsabonnement (10 utgaver) til 600 kroner. Billigst og enklest. Det nye bladet kan også bestilles direkte hos oss (koster 100 kroner, som inkluderer porto). Ved abonnementsbestilling og enkeltkjøp så kan dette enklest bestilles ved å overføre 600 kroner (abonnement) eller 100 kroner (enkeltkjøp). Betal gjerne via VIPPS til nr 91125480