Scream Magazine #257 i salg nå!

Scream Magazine nr 257 er sendt ut til våre abonnenter. Den nye utgaven er spekket med reportasjer, omtale av 144 aktuelle album, og vi har også rangert 10-tallets beste hard rock/metal-utgivelser. I tillegg kan du bl.a. lese om Helloween, Powerwolf, At The Gates, Terra Odium, Thy Catafalque, Pharaoh, Grief Collector, Scar Of The Sun, World Of Damage, Crowne, Black Moon Mother og Dunbarrow. Vi har også en reportasje som tar for seg mat og drikke koblet til metal-band.

Vi har kuttet løssalg hos Narvesen, så det er abonnement eller direkte bestilling gjennom oss som gjelder. Vi har også bladet tilgjengelig enkelte steder for løssalg, se liste her.

For å slippe stress for å skaffe bladet så anbefaler vi årsabonnement (10 utgaver) til 600 kroner. Billigst og enklest. Det nye bladet kan også bestilles direkte hos oss (koster 100 kroner, som inkluderer porto). Ved abonnementsbestilling og enkeltkjøp så kan dette enklest bestilles ved å overføre 600 kroner (abonnement) eller 100 kroner (enkeltkjøp). Betal gjerne via VIPPS til nr 91125480